Yumeiho Centar
Novi Beograd

Yumeiho Centar Novi Beograd

Yumeiho Centar se bavi masažom, japanskom kiropraktikom i kineskom tradicionalnom medicinom.

Fokusirani smo na primenu masaže kao terapije a naši tretmani su posebno delotvorni kod ublažavanja i rešavanja problema nastalih modernim životom i radom, kao što su ukočenost, trnjenje i bolovi u leđima, ramenima i glavi uzrokovani dugotrajnim sedenjem.

Pored toga pružamo sve vrste masaža za relaksaciju kao i masaže koje se tiču estetike poput Anticelulit i Madero terapije.

Takođe, nudimo širok spektar rehabilitacionih metoda za postoperativna stanja, moždanih udara, multipleks sklerosis, transversal mealitis, para/tetra plegie, oštećenje centralnog i perifrnog nervnog sistema kao i povrede spinalne traume.

Dodatno možete probati zatezanje bora akupunkturnim čekićem gde možemo da utičemo na podmlađivanje osobe.

U Yumeiho centru možete da očekujete opuštanje i relaksaciju mišića, poboljšanje fizičkog i psihičkog blagostanja, oslobađanje bola i ukočenosti, beg od svakodnevnice.

Informacije

Lokacija

Tretmani i usluge se vrše na adresi Yumeiho Centra Beograd:
Nehruova 66, Lokal br. 1, Novi Beograd

Zakazivanje tretmana

Za proveru dostupnosti i rezervaciju termina pozovite broj telefona:
063 831 22 45

Informacije

Za dodatne informacije i konsultacije pozovite broj Yumeiho Centra Beograd:
063 831 22 45

Usluge

Saveti i preporuke

Kako biste mogli potpuno da se opustite prilikom tretmana i omogućite terapeutu da vam pomogne, savetujemo nošenje komotne odeće poput trenerke, pamučne majice i slične odeće koja omogućavaju slobodu pokreta. Izbegavajte nošenje nakita i šminke zbog masaže i dijagnostičkog pregleda. Molimo da ponesete peškir za potrebe masaže a preporučujemo da ponesete i papuče.

Novo u ponudi

Wakazashi 2023
 22.000 din

Paket od 9 terapija: 3x Terapeutske masaze, 3x Japanske Kiropraktike, 3x Akupunkture.

Yumeiho i Akupunktura
 4.500 din

Kombinacije Yumeiho masaže i akupunkture u okviru jednog tretmana.

Terapeutska i Kiropraktika
 5.000 din

Kombinacije terapeutske masaže i kiropraktike u okviru jednog tretmana.

Mix T-Care Mioterapija
5 tretmana  28.500 din

Paket od 5 tretmana kombinovane T-Care i Mioterapije

Poklon Paket Yumeiho J Walker
Bez vaučera  6.000 din

Poklon paket uključuje i viski Johny Walker Red Label, dve staklene čaše, Kinder Bueno, Kinder Bueno White, Ferrero Rocher i Rafaello...

Poklon Paket Yumeiho Bordo
Bez vaučera  4,000 din

Poklon paket uključuje belo vino Bordeaux Blanc, Kinder Bueno, Kinder Bueno White, Ferrero Rocher, Rafaello, Kinder mini, Kit-Kat, Euroblok...

Poklon Paket Yumeiho Crnogorski
Bez vaučera  3500 din

Poklon paket uključuje crno vino, Kinder Bueno, Kinder Bueno White, Ferrero Rocher, Rafaello, Kinder mini, Kit-Kat, Euroblok...

Poklon Vaucer
  din

Vaučer možete uplatiti u bilo kojoj vrednosti i može se iskoristiti kao delimično ili potpuno sredstvo plaćanja naših usluga.

Masaže i tretmani tela

usluga_yumeiho
30 min  2.500 din
10 terapija  22.000 din

Yumeiho je terapija nameštanja kostiju kuka. Ona je sklop kineske tradicionalne medicine, japanske kiropraktike, Do-in japanske masaže kao i Thai masaže.

usluga_sportska-masaza
60 min  3.000 din

Sportska masaža je predviđena i za profesionalce i rekreativce ali i za one koji imaju previše fizičke aktivnosti u toku dana.

usluga_terapeutska-masaza
45 min  2.500 din
5 tretmana  10.000 din

Terapeutska masaža je terapija koja se koncentriše da masažom opuštamo mišiće i što je najvažnije otklanjamo bol u bilo kom delu.

usluga_shiatsu
 3.500 din

Naziv je dobila jer se koncentriše na akupresurne tačke u telu a ovakav vid masaže uopšte nije bolan i ako ima pritiskanja.

usluga_relaks-masaza
30 min  1.500 din
60 min  2.800 din

Relax masaža služi za opuštanje celog tela, relaksira misiće, opušta napetost.

usluga_atlas-stari-cekic
 2.500 din

Atlas korekcija ili atlas terapija je oblik kiropraktičke nege koji se fokusira na lečenje stanja povezanih sa atlasom, koji je prvi pršljen u kičmenom stubu.

usluga_refleksologija-stopala
45 min  2.000 din

Refleksologija stopala, ili "Suđoku", radi se na stopalima ili dlanovima. Pomoću nje možemo da dijagnostikujemo razne nepravilnosti u telu.

usluga_Masaza za trudnice 2
30 min  1.000 din

Ovo je terapeutska masaža koja je namenjena trudnicama i dojiljama, radi se na boku i isključivo ako postoji bol u ledjima ili nogama.

usluga_antistres-masaza
45 min  1.800 din

Ova masaža će vam pomoći da pobegnite od realnosti, odvojite vreme za sebe i kao najbitnije da se oslobodite stresa.

usluga_aroma-terapija
30 min  1.800 din
60 min  2.600 din

Tretman obuhvata masažu celog tela. Deluje vrlo blagotvorno na kožu, zglobove, mišiće i cirkulaciju, deluje i na emocije. Ujedno opušta i podiže raspoloženje.

usluga_kiropraktika
30 min  3.000 din

Kiropraktika je mehanoprocedura i predstavlja ručno korigovanje položaja zglobova. Kiropraktika spada u manipulativne tehnike i priznate integrativne medicinske postupke.

usluga_Kinesio taping
Mala regija  2.000 din
Velika regija  2.500 din

Kinesio taping, ili sportske trake, je tehnika koja zamenjuje mišiće usled povrede. Trake rade po principu elastičnosti i bukvalno zamenjuju vaše mišiće.

akupunktura_1612140399881
30 min  2.500 din

Akupunktura leči i isceljuje mnoge bolesti kod kojih savremena medicina nije uopšte u stanju i mogućnosti da postigne takve efekte. Svetska zdravstvena organizacija priznala je akupunkturu kao ravnopravnu medicinsku disciplinu i naučno je dokazana: eksperimentalno, klinički i laboratorijski.

usluga_iastm

Tehnika opuštanja mišića, ligamenata i fascija pomoću metalnih instrumenata. Koristi se ne samo kao tretman bola ili povrede, već i za rešavanja ograničenog opsega pokreta uzrokovanog problemom mekih tkiva.

Mioterapija
30 min  2.000 din
10 tretmana  15.000 din

Triger tačke su mala, osjetljiva područja na mišićima koja mogu uzrokovati bol u drugim delovima tijela. Mioterapija je sigurna i efikasna metoda lečenja koja može pomoći u poboljšanju opsega pokreta, fleksibilnosti mišića i smanjenju mišićne napetosti.

Terapija

T-Care
 4.500 din
3 terapije  12.000 din
5 terapija  20.000 din

T-care terapija visoko frekventnom naizmeničnom strujom, idealna za ubrzanje oporavka pacijenata koji su pretrpeli sportske povrede, ali i u ortopediji, neurologiji, reumatologiji, neurohirurgiji. Radiofrekventna terapija ubrzava lečenje jer se njome postiže termalni i energetski efekat.

usluga_ultrazvuk
15 min  3.000 din

Terapija ultrazvukom (ultrazvučna terapija) sastoji se u primeni ultrazvučne energije u svrhu lečenja. Ultra zvuk utiče na promene u cirkulaciji krvi, povećanje praga za bol, promenu brzine nervne provodljivosti, povećanje metabolizma tkiva, povećanje propustljivosti membrane, selektivno zagrevanje perifernih nerava.

usluga_fizikalna
60 min  2.000 din
10 terapija  18.000 din

Fizikalna terapija može pomoći prilikom oporavka nakon povreda i prevencije kako se povrede ne bi ponovile. Pomaže prilikom otklanjanja bola u mišićima tetivama ili ligamentima, jača mišiće, povećava fleksibilnost i amplitudu pokreta. Takođe olakšava tegobe kod hroničnih problema i može pomoći poboljšanju kvaliteta života

usluga_vezbe
30 min  1.500 din

Specifične vežbe koje povećavaju mišićnu izdržljivost i mobilnost kroz aktivnu participaciju pacijenata tokom terapije.

Terapijski dan
120 min  6.000 din

Fizikalna terapija + T-care + Vežbe + Manuelna terapija

Anticelulit masaže

usluga_anticelulit-2
Tretman  2.000 din
10 tretmana  18.000 din

Anticelulit masaža je posebna tehnika masaže koja pomaže u razbijanju celulita, što za posledicu ima lepu, zategnutu i glatku kožu.

usluga_anticelulit
Tretman  1.500 din

Masaža koja služi da telo izbaci višak vode iz organizma. Ova tehnika upošte nije agresivna, već je jako blaga i spora. Minimum je potrebno uraditi 10 tretmana da bi bila efikasna.

usluga_medicinska-limfna-drenaza
Tretman  1.500 din
10 tretmana  12.000 din

Radi se samo isključivo kod teških stanja i obiljenja, kao i kod oporavaka posle hiruških intervencija tako što otok koji je nastao kao posledica treba izbaciti i eleminisati.

usluga_madero-terapija
Tretman  2.000 din
10 tretmana  16.000 din

Fokus ove terapije je na uklanjanju celulita drvetom i predstavlja dublji vid masaže kojom se popravlja ravnoteža energije, nestaje stres i oslobađaju mišići i zglobovi od bola.

Specijalne usluge

usluga_dijagnostika
 2.000 din

Nakon dijagnostičkog pregleda dobijate preporuku za adekvatan tretman.

usluga_miofascialna
30 min  3.000 din
60 min  4.500 din

Individualna terapija za rešavanje raznih vrsta boli

akupunktura_1612140399881
30 min  2.500 din

Akupunktura leči i isceljuje mnoge bolesti kod kojih savremena medicina nije uopšte u stanju i mogućnosti da postigne takve efekte. Svetska zdravstvena organizacija priznala je akupunkturu kao ravnopravnu medicinsku disciplinu i naučno je dokazana: eksperimentalno, klinički i laboratorijski.

usluga_namestanje-zeluca2
Tretman  4.500 din
Treći tretman  2.500 din

Posle testova i dijagnoze, osteopata vrši manuelne manipolstivne tehnike u cilju balansiranja funkcionalnosti želuca i okolnih struktura. Upotrebiće adekvatne tehnike koje se dele na direktne, indirektne, induktivne i kombinovane.

usluga_namestanje-cukljeva
Vaša traka  1.000 din
Naša traka  1.500 din
Pakovanje trake  1.350 din

Nameštanjem odnosno manipulacijom čuklja ispravljanje i vraćanje kosti u pravilan položaj tretmanom kiroptaktike i istezane fascije.

usluga_namestanje-nosa
 4.500 din

U slučajevima kada je nosna kost pomerena, i ovom tehnikom se može vratiti ta kost u ležište.

usluga_namestanje-vilice
 2.000 din

Cilj ovog tretmana je ponovno poravnanje vilice čime se smanjuje napetost u zglobu i oslobađaju mišići oko njega, što dovodi do trenutnog olakšanja.

usluga_namestanje-atlasa
 3.500 din

Atlas je prvi vratni pršljen. On je najmanji, najtanji, i najlakši pršljen. Odstupanje od njegovog pravilnog položaja čest je uzrok mnogim zdravstvenim tegobama i javlja se kod gotovo 98% ljudi.

Usluga korekcije dioptrije
 2.000 din

Scalp akupunkturom možemo rešiti odnosno regulisati ili usporiti odnosno spreciti dalje sirenje dioptrije. Ranim otkrivanjem i korekcijom vida možete sebi olakšati funkcionisanje i snalaženje u prostoru.

Tretmani lica

usluga_madero-lica
Tretman  1.600 din
10 tretmana  14.000 din

Maderoterapija lica je popularna neinvazivna metoda zatezanja kože lica, veoma je prijatna, a što je najvažnije delotvorna i efikasna.

usluga_zatezanje-bora
60 min  1.800 din
10 tretmana  16.000 din

Ovo je jedinstven tretman koji pomoću aparata sa toplim i hladnim nastavkom ubrzava cirkulaciju čime uklanjanja višak masnoće i zateže kožu lica.

Anticelulit masaže

usluga_anticelulit-2
Tretman  2.000 din
10 tretmana  18.000 din

Anticelulit masaža je posebna tehnika masaže koja pomaže u razbijanju celulita, što za posledicu ima lepu, zategnutu i glatku kožu.

usluga_madero-terapija
Tretman  2.000 din
10 tretmana  16.000 din

Fokus ove terapije je na uklanjanju celulita drvetom i predstavlja dublji vid masaže kojom se popravlja ravnoteža energije, nestaje stres i oslobađaju mišići i zglobovi od bola.

usluga_anticelulit
Tretman  1.500 din

Masaža koja služi da telo izbaci višak vode iz organizma. Ova tehnika upošte nije agresivna, već je jako blaga i spora. Minimum je potrebno uraditi 10 tretmana da bi bila efikasna.

usluga_medicinska-limfna-drenaza
Tretman  1.500 din
10 tretmana  12.000 din

Radi se samo isključivo kod teških stanja i obiljenja, kao i kod oporavaka posle hiruških intervencija tako što otok koji je nastao kao posledica treba izbaciti i eleminisati.