Masaža Stopala

masaža na podu / strunjači, masaža na stolu
Cena usluge
45min 2.600 din
Masažom stopala se stimuliše limfni sistem, ubrzava metabolizam, poboljšava se cirkulacija, smiruje nervni sistem, opuštanje, podizanje opšteg tonusa, revitalizacije tela, smanjenje nervne napetosti i agrsije kao i otklanjanje hroničnog umora.

Masaža stopala postoji stotinama godina i obuhvata mnoge kulture. Često se koristi za opuštanje tela i poboljšanja zdravlja.

U današnje vreme većina oblika masaže stopala, pozajmljuje elemente iz različitih disciplina, kao što su shiatcu i refleksologija. Ove tradicije deluju na uverenju da vršenje pritiska na više od 7000 nerava u stopalu može osloboditi energetske blokade u ostatku tela.

Masaža stopala i refleksologija mogu se koristiti za ublažavanje bolova, kako bi se ublažio stres i ubrzao oporavak od povrede.

Tretman masaže stopala ima mnogo potecijalnih koristi ukljičujući i osećaj ravnoteže i blagostanja. Ona vam može pomoći da opustite celo telo, omogućava vam bolji san i ostavljajući vam podmlađenu energiju koju ćete uneti u svoj dan.

Kako masaža stopala pomaže?

Masažom stopala se stimuliše limfni sistem, ubrzava metabolizam, poboljšava se cirkulacija, smiruje nervni sistem, opuštanje, podizanje opšteg tonusa, revitalizacije tela, smanjenje nervne napetosti i agrsije kao i otklanjanje hroničnog umora.

Masaža stopala je kontraindikovana kod osoba sa mentalnim bolestima, proširenim venama, zaraznim bolestima, prenosivim infekcijama na stopalima, kod osoba sa temperaturom, unutrašnjim krvarenjem, hematomom, opekotinama, ženama u menstralnom ciklusu i osobama sa pejs-mejkerom.

Većina ljudi će se složiti da je tretman masaže stopala izuzetno prijatan, kod kojeg se postiže dubinsko opuštanje i doživljaj okrepljenosti.

Kako se masaža stopala primenjuje i šta očekivati od tretmana?

Tokom vaše prve posete razgovaraćemo o trenutnim tegobama, istoriji bolesti i načinu života. Nakon toga pristupićemo tretmanu tako što ćete biti postavljeni u ležci položaj, bosih nogu. Nakon pregleda stpala, otpočećemo tretman kremom ili uljem, koristeći uglavnom palac, primenjujući precizan pritisak i tehniku, najčešće u stilu hoda gusenice.

Refleksne tačke koje predstavljaju deo tela koji nije u energetskom balansu mogu biti pomalo bolne. Osetljivost stopala varira od osobe do osobe, ali pritisak nije neprijatan čak ni najosetljivijem stopalima. Na kraju tretmana uputićemo vas u mapu stopala i pokazati vam blokade i generalno stanje.

Tretman traje 45 minuta.

Klijent se nakon tretmana oseća opušteno i odmorno. Broj tretmana zavisi od osobe do osobe. Nakon tretmana nekada se desi da zbog pokrenutih toksina klijent oseti glavobolju, mučninu ili zamor. Česte su i emotivne promene, ali sve je to dobar znak, jer pokazuje da je energija pkrenuta.

Ostavite komentar

Prijavite se za naš Newsletter

Obećavamo da vas nećemo zasipati neželjenim porukama.