Poštovani, u toku je ažuriranje web sajta, kao i cena. Molimo Vas da sve informacije i cene naših usluga kontaktirate naše centre. Beograd: 063 831 22 45, Novi Sad: 069 188 99 29. Hvala na razumevanju.

Masaža Stopala

masaža na podu / strunjači, masaža na stolu
Cena usluge
Novi Beograd: 
 1.400 din
Masažom stopala se stimuliše limfni sistem, ubrzava metabolizam, poboljšava se cirkulacija, smiruje nervni sistem, opuštanje, podizanje opšteg tonusa, revitalizacije tela, smanjenje nervne napetosti i agrsije kao i otklanjanje hroničnog umora.

Masaža stopala postoji stotinama godina i obuhvata mnoge kulture. Često se koristi za opuštanje tela i poboljšanja zdravlja.

U današnje vreme većina oblika masaže stopala, pozajmljuje elemente iz različitih disciplina, kao što su shiatcu i refleksologija. Ove tradicije deluju na uverenju da vršenje pritiska na više od 7000 nerava u stopalu može osloboditi energetske blokade u ostatku tela.

Masaža stopala i refleksologija mogu se koristiti za ublažavanje bolova, kako bi se ublažio stres i ubrzao oporavak od povrede.

Tretman masaže stopala ima mnogo potecijalnih koristi ukljičujući i osećaj ravnoteže i blagostanja. Ona vam može pomoći da opustite celo telo, omogućava vam bolji san i ostavljajući vam podmlađenu energiju koju ćete uneti u svoj dan.

Kako masaža stopala pomaže?

Masažom stopala se stimuliše limfni sistem, ubrzava metabolizam, poboljšava se cirkulacija, smiruje nervni sistem, opuštanje, podizanje opšteg tonusa, revitalizacije tela, smanjenje nervne napetosti i agrsije kao i otklanjanje hroničnog umora.

Masaža stopala je kontraindikovana kod osoba sa mentalnim bolestima, proširenim venama, zaraznim bolestima, prenosivim infekcijama na stopalima, kod osoba sa temperaturom, unutrašnjim krvarenjem, hematomom, opekotinama, ženama u menstralnom ciklusu i osobama sa pejs-mejkerom.

Većina ljudi će se složiti da je tretman masaže stopala izuzetno prijatan, kod kojeg se postiže dubinsko opuštanje i doživljaj okrepljenosti.

Kako se masaža stopala primenjuje i šta očekivati od tretmana?

Tokom vaše prve posete razgovaraćemo o trenutnim tegobama, istoriji bolesti i načinu života. Nakon toga pristupićemo tretmanu tako što ćete biti postavljeni u ležci položaj, bosih nogu. Nakon pregleda stpala, otpočećemo tretman kremom ili uljem, koristeći uglavnom palac, primenjujući precizan pritisak i tehniku, najčešće u stilu hoda gusenice.

Refleksne tačke koje predstavljaju deo tela koji nije u energetskom balansu mogu biti pomalo bolne. Osetljivost stopala varira od osobe do osobe, ali pritisak nije neprijatan čak ni najosetljivijem stopalima. Na kraju tretmana uputićemo vas u mapu stopala i pokazati vam blokade i generalno stanje.

Tretman traje 45 minuta.

Klijent se nakon tretmana oseća opušteno i odmorno. Broj tretmana zavisi od osobe do osobe. Nakon tretmana nekada se desi da zbog pokrenutih toksina klijent oseti glavobolju, mučninu ili zamor. Česte su i emotivne promene, ali sve je to dobar znak, jer pokazuje da je energija pkrenuta.

Ostavite komentar

Prijavite se za naš Newsletter

Obećavamo da vas nećemo zasipati neželjenim porukama.