Yumeiho Centar se bavi masažom, japanskom kiropraktikom i kineskom tradicionalnom medicinom.

Fokusirani smo na primenu masaže kao terapije a naši tretmani su posebno delotvorni kod ublažavanja i rešavanja problema nastalih modernim životom i radom, kao što su ukočenost, trnjenje i bolovi u leđima, ramenima i glavi uzrokovani dugotrajnim sedenjem.

Pored toga pružamo sve vrste masaža za relaksaciju kao i masaže koje se tiču estetike poput Anticelulit i Madero terapije.

Takođe, nudimo širok spektar rehabilitacionih metoda za postoperativna stanja, moždanih udara, multipleks sklerosis, transversal mealitis, para/tetra plegie, oštećenje centralnog i perifrnog nervnog sistema kao i povrede spinalne traume.

Dodatno možete probati zatezanje bora akupunkturnim čekićem gde možemo da utičemo na podmlađivanje osobe.

U Yumeiho centru možete da očekujete opuštanje i relaksaciju mišića, poboljšanje fizičkog i psihičkog blagostanja, oslobađanje bola i ukočenosti, beg od svakodnevnice.

Naš tim

Mi volimo ono što radimo i želimo da podelimo radost masaže sa vama

Milan

dr Kineske tradicionalne medicine (Level 2) / Kiropraktičar / HVLA Manipulation / OBT praktičar / PNF terapeut / Fizioterapeut / Osnivač i vlasnik

Tijana

Fizioterapeut / Yumeiho praktičar

Aljoša

Fizioterapeut

Andria

Kiropraktičar / Fizioterapeut

David

Fizioterapeut

Nemanja

KIROPRAKTIČAR / FIZIOTERAPEUT / Miofascialni terapeut / HVLA Manipulation

Tamara

FIZIOTERAPEUT

Tamara

Fizioterapeut

Ivan

dipl. profesor fizičkog vaspitanja i sporta

Anđelka

dipl. profesor fizičkog vaspitanja i sporta

Iskustva i utisci

Šta kažu ljudi

Ovo je izuzetno mesto za sve kojima je potrebna terapeutska i profesionalna masaža prilagođena stanju i potrebama korisnika. Ništa nije tipski, naprotiv. Sve primenjene tehnike su prilagođene baš vama i vašim potrebama. Postala sa redovan korisnik i sa svake terapije odlazim sa izuzetnim osećajem opuštenosti, pozitivne energije i prijatnim osećanjem iščekivanja sledećeg odlaska. Osoblje je izuzetno ljubazno, profesionalno i posvećeno. Saslušaće svaki problem koji vas muči, uputiće vas u stanje vašeg tela i predložiti ono što bi vam bilo od najveće koristi ili ono što vam je trenutno najpotrebnije. Na vama je samo da se opustite i prepustite čudesnim tehnikama istočnjačke masaže. Posebno bih se zahvalila Andriji i Nebojši koji su mi svaki put posvete svu svoju pažnju, izvrsnu terapiju i pozitivnu energiju. Topla preporuka za sve koji traže masažu koja im može revitalizovati i telo i dušu!