Yumeiho Centar se bavi masažom, japanskom kiropraktikom i kineskom tradicionalnom medicinom.

Fokusirani smo na primenu masaže kao terapije a naši tretmani su posebno delotvorni kod ublažavanja i rešavanja problema nastalih modernim životom i radom, kao što su ukočenost, trnjenje i bolovi u leđima, ramenima i glavi uzrokovani dugotrajnim sedenjem.

Pored toga pružamo sve vrste masaža za relaksaciju kao i masaže koje se tiču estetike poput Anticelulit i Madero terapije.

Takođe, nudimo širok spektar rehabilitacionih metoda za postoperativna stanja, moždanih udara, multipleks sklerosis, transversal mealitis, para/tetra plegie, oštećenje centralnog i perifrnog nervnog sistema kao i povrede spinalne traume.

Dodatno možete probati zatezanje bora akupunkturnim čekićem gde možemo da utičemo na podmlađivanje osobe.

U Yumeiho centru možete da očekujete opuštanje i relaksaciju mišića, poboljšanje fizičkog i psihičkog blagostanja, oslobađanje bola i ukočenosti, beg od svakodnevnice.

Naš tim

Mi volimo ono što radimo i želimo da podelimo radost masaže sa vama

Milan

dr Kineske tradicionalne medicine (Level 2) / Kiropraktičar / HVLA Manipulation / OBT praktičar / PNF terapeut / Fizioterapeut / Osnivač i vlasnik

Tijana

Fizioterapeut / Yumeiho praktičar

Aleksandra

FIZIOTERAPEUT

Aljoša

Fizioterapeut

Aljoša

Fizioterapeut

David

DIPLOMIRANI Fizioterapeut

Nemanja

KIROPRAKTIČAR / FIZIOTERAPEUT / Miofascialni terapeut / HVLA Manipulation

Saška

Nutricionista / Office manager

Vanja

FIZIOTERAPEUT / KIROPRAKTIČAR

Tamara

Fizioterapeut

Ivan

dipl. profesor fizičkog vaspitanja i sporta

Anđelka

dipl. profesor fizičkog vaspitanja i sporta

Iskustva i utisci

Šta kažu ljudi

Ovo je izuzetno mesto za sve kojima je potrebna terapeutska i profesionalna masaža prilagođena stanju i potrebama korisnika. Ništa nije tipski, naprotiv. Sve primenjene tehnike su prilagođene baš vama i vašim potrebama. Postala sa redovan korisnik i sa svake terapije odlazim sa izuzetnim osećajem opuštenosti, pozitivne energije i prijatnim osećanjem iščekivanja sledećeg odlaska. Osoblje je izuzetno ljubazno, profesionalno i posvećeno. Saslušaće svaki problem koji vas muči, uputiće vas u stanje vašeg tela i predložiti ono što bi vam bilo od najveće koristi ili ono što vam je trenutno najpotrebnije. Na vama je samo da se opustite i prepustite čudesnim tehnikama istočnjačke masaže. Posebno bih se zahvalila Andriji i Nebojši koji su mi svaki put posvete svu svoju pažnju, izvrsnu terapiju i pozitivnu energiju. Topla preporuka za sve koji traže masažu koja im može revitalizovati i telo i dušu!
Sve pohvale za profesionalnost dolazim svake nedelje i nastavicu.
SVAKA CAST ZA MASERA ANDRIJU! SPORTSKA MASAZA URADJENA 10+
Veoma profesionalno osoblje, svaka preporuka!
Izuzetna usluga, profesionalnost, jedino je malo teze pronaci salon ali naravno to je za prvi put. Nastavicu da dolazim tamo s tim sto cu zakazati i druge usluge koje imaju. Svaka 5 masaza je besplatna po 30 min a svak 10 60 minuta sto dodatno stimulise..
Odlična masaža, profesionalci odlično znaju svoj posao! Sve preporuke. Vidimo se ponovo uskoro!
Svaka čast i pohvala za stručnost. Ambijent super. Topla preporuka.
Yumeiho masaža mi je pomogla da umanjim i rešim gomilu problema koji su se nakupili vremenom zbog manjka fizičke ativnosti i previše sedenja. Godinama idem redovno na masažu pa mogu da potvrdim da su Milan i ekipa na zasebnom nivou, ne mogu ih dovoljno preporučiti.
U centru sam poznat kao redovna musterija, ekipa koja radi je uvek uspevala da sredi sve moje probleme bilo od prekomernog sedenja ili povreda na treningu. Svaka preporuka.
Fenomenalno iskustvo opuštanja i oporavka. Svako ovde može da nađe po nešto za sebe. Prijatan ambijent, opuštajuća muzika, stručni terapeuti. Za svaku preporuku.

Drugi o nama

Press clipping

Plodna zemlja - Mentorska podrška za jačanje malih i srednjih preduzeća

Priliku da rade posao koji vole u zemlji i gradu u kojem su odrasli prepoznali su mnogi povratnici iz inostranstva koji su preko različitih pro...

Danas - Od gastarbajtera u Nemačkoj postao preduzetnik sa osmoro zaposlenih u Beogradu

Od gastarbajtera do preduzetnika u svom rodnom gradu, tako bi ukratko izgledala priča fizioterapeuta Milana Vasića (25), koji se kroz program „Migracije za razvoj“ u Beogradu otvorio svoj centar za masažu.

Partneri i prijatelji Yumeiho Centra