Yumeiho Centar
Beograd na vodi

Yumeiho Centar Beograd na vodi

Usred živopisnog gradskog pejzaža Beograda na vodi, smešten u luksuznom kompleksu Arcadia/Aurora, nalazi se raj mira – Yumeiho centar. 

Zakoračite na putovanje holističkog zdravlja, gde se drevne kineske i japanske tehnike isceljenja spajaju sa modernom ekspertizom za vraćanje ravnoteže i podmlađivanje tela i uma.

Opustite se uz terapeutske dodire

Prepustite se nežnim, ali efikasnim potezima ruku naših terapeuta dok vas oni stručno vode kroz transformativno iskustvo terapeutske masaže. Osetite kako se čvorovi napetosti tope dok stimulišu određene tačke duž vaših meridijanskih linija, usklađujući tok energije vašeg tela.

Bez obzira da li tražite olakšanje od hroničnog bola u leđima, bolnih ramena ili mučne glavobolje, naše tehnike terapeutske masaže će učiniti svoju magiju kako bi ublažile vašu nelagodnost i vratile ravnotežu vašem telu.

Prihvatite umetnost opuštanja

Prepustite se čistom luksuzu naših tretmana opuštajuće masaže i dozvolite da vas nežni ritam ruku naših terapeuta odvede u stanje dubokog spokoja. Dok tonete dublje u zagrljaj stola za masažu, osetite kako napetost u vašim mišićima polako nestaje, zamenjujući se osećajem spokoja i mira.

Dozvolite umirujućim aromama esencijalnih ulja da probude vaša čula i prenesu vas u mirno utočište. Neka brige i anksioznosti spoljašnjeg sveta nestanu dok se prepuštate negujućem dodiru naših terapeuta.

Otkrijte tajne estetskog poboljšanja

Otkrijte blistavu lepotu koja leži u našim specijalizovanim tretmanima estetske masaže. Naša anticelulit masaža koristi jedinstvenu kombinaciju tehnika za stimulisanje cirkulacije, smanjenje pojave celulita i promovisanje izvajane građe.

Za one koji traže iskustvo podmlađivanja, naša Maderoterapijska masaža koristi specijalno dizajnirane drvene alate za stimulaciju proizvodnje kolagena, zatezanje kože i smanjenje pojave bora.

Krenite na put rehabilitacije

Ako ste na putu da se oporavite od povrede ili operacije, naše rehabilitacione terapije mogu vam pružiti podršku koja vam je potrebna da povratite snagu i pokretljivost. Naši iskusni terapeuti će blisko sarađivati sa vama kako bi razvili personalizovani plan lečenja prilagođen vašim specifičnim potrebama.

Bez obzira da li se oporavljate od moždanog udara, multiple skleroze ili traume kičme, naš sveobuhvatan spektar tehnika rehabilitacije će vam pomoći da povratite kontrolu nad svojim telom i ponovo otkrijete svoju želju za životom.

Uskoro sa vama!

Informacije

Lokacija

Tretmani i usluge se vrše na adresi Yumeiho Centra Beograd na vodi:
Hercegovačka 21a, zgrada Arcadia/Aurora

Zakazivanje tretmana

Za proveru dostupnosti i rezervaciju termina pozovite broj telefona:
USKORO

Informacije

Za dodatne informacije i konsultacije pozovite broj Yumeiho Centra Beograd:
063 831 22 45

Usluge

Saveti i preporuke

Kako biste mogli potpuno da se opustite prilikom tretmana i omogućite terapeutu da vam pomogne, savetujemo nošenje komotne odeće poput trenerke, pamučne majice i slične odeće koja omogućavaju slobodu pokreta. Izbegavajte nošenje nakita i šminke zbog masaže i dijagnostičkog pregleda.

Novo u ponudi

Wakazashi 2023
 22.000 din

Paket od 9 terapija: 3x Terapeutske masaze, 3x Japanske Kiropraktike, 3x Akupunkture.

Yumeiho i Akupunktura
 5.300 din

Kombinacije Yumeiho masaže i akupunkture u okviru jednog tretmana.

Terapeutska i Kiropraktika
 6.200 din

Kombinacije terapeutske masaže i kiropraktike u okviru jednog tretmana.

Mix T-Care Mioterapija
5 tretmana  31.400 din

Paket od 5 tretmana kombinovane T-Care i Mioterapije

Poklon Paket Yumeiho J Walker
Bez vaučera  6.000 din

Poklon paket uključuje i viski Johny Walker Red Label, dve staklene čaše, Kinder Bueno, Kinder Bueno White, Ferrero Rocher i Rafaello...

Poklon Paket Yumeiho Bordo
Bez vaučera  4.400 din

Poklon paket uključuje belo vino Bordeaux Blanc, Kinder Bueno, Kinder Bueno White, Ferrero Rocher, Rafaello, Kinder mini, Kit-Kat, Euroblok...

Poklon Paket Yumeiho Crnogorski
Bez vaučera  3.500 din

Poklon paket uključuje crno vino, Kinder Bueno, Kinder Bueno White, Ferrero Rocher, Rafaello, Kinder mini, Kit-Kat, Euroblok...

Usluge Yumeiho Centar
30 min  1.700 din
60 min  2.240 din

Presoterapija je medicinska metoda limfne drenaže koja koristi pritisk vazduha u komorama specijalno dizajniranog odela što pomaže u stimuliranju cirkulacije limfe.

Masaže i tretmani tela

usluga_yumeiho
30 min  3.230 din
60 min  4.400 din
5 tretmana po 30 min  14.300 din
10 tretmana po 30 min  30.500 din

Yumeiho je terapija nameštanja kostiju kuka. Ona je sklop kineske tradicionalne medicine, japanske kiropraktike, Do-in japanske masaže kao i Thai masaže.

usluga_sportska-masaza
60 min  3.500 din
5 tretmana  15.200 din
10 tretmana  30.500 din

Sportska masaža je predviđena i za profesionalce i rekreativce ali i za one koji imaju previše fizičke aktivnosti u toku dana.

usluga_terapeutska-masaza
45 min  3.050 din
5 tretmana  13.400 din
10 tretmana  26.000 din

Terapeutska masaža je terapija koja se koncentriše da masažom opuštamo mišiće i što je najvažnije otklanjamo bol u bilo kom delu.

usluga_shiatsu
 3.500 din

Naziv je dobila jer se koncentriše na akupresurne tačke u telu a ovakav vid masaže uopšte nije bolan i ako ima pritiskanja.

usluga_relaks-masaza
30 min  2.060 din
60 min  3.500 din
5 tretmana po 60 min  15.200 din
10 tretmana po 60 min  30.500 din

Relaks masaža služi za opuštanje celog tela, relaksira mišiće, opušta napetost.

usluga_atlas-stari-cekic
 2.500 din

Atlas korekcija ili atlas terapija je oblik kiropraktičke nege koji se fokusira na lečenje stanja povezanih sa atlasom, koji je prvi pršljen u kičmenom stubu.

usluga_refleksologija-stopala
45 min  2.600 din

Refleksologija stopala, ili "Suđoku", radi se na stopalima ili dlanovima. Pomoću nje možemo da dijagnostikujemo razne nepravilnosti u telu.

usluga_Masaza za trudnice 2
30 min  1.250 din

Ovo je terapeutska masaža koja je namenjena trudnicama i dojiljama, radi se na boku i isključivo ako postoji bol u ledjima ili nogama.

usluga_antistres-masaza
45 min  2.600 din

Ova masaža će vam pomoći da pobegnite od realnosti, odvojite vreme za sebe i kao najbitnije da se oslobodite stresa.

usluga_aroma-terapija
30 min  2.600 din
60 min  4.400 din

Tretman obuhvata masažu celog tela. Deluje vrlo blagotvorno na kožu, zglobove, mišiće i cirkulaciju, deluje i na emocije. Ujedno opušta i podiže raspoloženje.

usluga_kiropraktika
30 min  3.500 din
5 tretmana  15.200 din
10 tretmana  30.500 din

Kiropraktika je mehanoprocedura i predstavlja ručno korigovanje položaja zglobova. Kiropraktika spada u manipulativne tehnike i priznate integrativne medicinske postupke.

usluga_Kinesio taping
Mala regija  2.240 din
Velika regija  2.600 din

Kinesio taping, ili sportske trake, je tehnika koja zamenjuje mišiće usled povrede. Trake rade po principu elastičnosti i bukvalno zamenjuju vaše mišiće.

akupunktura_1612140399881
30 min  3.050 din
5 tretmana  13.400 din
10 tretmana  26.000 din

Akupunktura leči i isceljuje mnoge bolesti kod kojih savremena medicina nije uopšte u stanju i mogućnosti da postigne takve efekte. Svetska zdravstvena organizacija priznala je akupunkturu kao ravnopravnu medicinsku disciplinu i naučno je dokazana: eksperimentalno, klinički i laboratorijski.

usluga_iastm

Tehnika opuštanja mišića, ligamenata i fascija pomoću metalnih instrumenata. Koristi se ne samo kao tretman bola ili povrede, već i za rešavanja ograničenog opsega pokreta uzrokovanog problemom mekih tkiva.

Mioterapija
30 min  2.600 din
10 tretmana  24.200 din

Triger tačke su mala, osjetljiva područja na mišićima koja mogu uzrokovati bol u drugim delovima tijela. Mioterapija je sigurna i efikasna metoda lečenja koja može pomoći u poboljšanju opsega pokreta, fleksibilnosti mišića i smanjenju mišićne napetosti.

Terapija

T-Care
 4.400 din
3 terapije  11.600 din
5 terapija  20.060 din
10 terapija  35.000 din

T-care terapija visoko frekventnom naizmeničnom strujom, idealna za ubrzanje oporavka pacijenata koji su pretrpeli sportske povrede, ali i u ortopediji, neurologiji, reumatologiji, neurohirurgiji. Radiofrekventna terapija ubrzava lečenje jer se njome postiže termalni i energetski efekat.

usluga_ultrazvuk
15 min  2.240 din
10 tretmana  22.400 din

Terapija ultrazvukom (ultrazvučna terapija) sastoji se u primeni ultrazvučne energije u svrhu lečenja. Ultra zvuk utiče na promene u cirkulaciji krvi, povećanje praga za bol, promenu brzine nervne provodljivosti, povećanje metabolizma tkiva, povećanje propustljivosti membrane, selektivno zagrevanje perifernih nerava.

usluga_fizikalna
60 min  2.420 din
10 terapija  22.400 din

Fizikalna terapija može pomoći prilikom oporavka nakon povreda i prevencije kako se povrede ne bi ponovile. Pomaže prilikom otklanjanja bola u mišićima tetivama ili ligamentima, jača mišiće, povećava fleksibilnost i amplitudu pokreta. Takođe olakšava tegobe kod hroničnih problema i može pomoći poboljšanju kvaliteta života

usluga_vezbe
30 min  1.700 din
10 tretmana  14.300 din

Specifične vežbe koje povećavaju mišićnu izdržljivost i mobilnost kroz aktivnu participaciju pacijenata tokom terapije.

Terapijski dan
120 min  6.200 din

Fizikalna terapija + T-care + Vežbe + Manuelna terapija

Usluge Yumeiho Centar
 5.300 din

Podrazumeva Pregled i kombinaciju Akupunkture, Ergona i Yumeiho terapije.

Anticelulit masaže

usluga_anticelulit-2
Tretman  2.600 din
10 tretmana  22.400 din

Anticelulit masaža je posebna tehnika masaže koja pomaže u razbijanju celulita, što za posledicu ima lepu, zategnutu i glatku kožu.

usluga_medicinska-limfna-drenaza
Tretman  2.060 din
10 tretmana  20.060 din

Radi se samo isključivo kod teških stanja i obiljenja, kao i kod oporavaka posle hiruških intervencija tako što otok koji je nastao kao posledica treba izbaciti i eleminisati.

usluga_madero-terapija
Tretman  2.600 din
10 tretmana  22.400 din

Fokus ove terapije je na uklanjanju celulita drvetom i predstavlja dublji vid masaže kojom se popravlja ravnoteža energije, nestaje stres i oslobađaju mišići i zglobovi od bola.

Specijalne usluge

usluga_dijagnostika
 2.600 din

Nakon dijagnostičkog pregleda dobijate preporuku za adekvatan tretman.

usluga_miofascialna
30 min  3.500 din
60 min  4.400 din
10 tretmana po 30 min  30.500 din

Individualna terapija za rešavanje raznih vrsta boli

akupunktura_1612140399881
30 min  3.050 din
5 tretmana  13.400 din
10 tretmana  26.000 din

Akupunktura leči i isceljuje mnoge bolesti kod kojih savremena medicina nije uopšte u stanju i mogućnosti da postigne takve efekte. Svetska zdravstvena organizacija priznala je akupunkturu kao ravnopravnu medicinsku disciplinu i naučno je dokazana: eksperimentalno, klinički i laboratorijski.

usluga_namestanje-zeluca2
Tretman  2.600 din

Posle testova i dijagnoze, osteopata vrši manuelne manipolstivne tehnike u cilju balansiranja funkcionalnosti želuca i okolnih struktura. Upotrebiće adekvatne tehnike koje se dele na direktne, indirektne, induktivne i kombinovane.

usluga_namestanje-cukljeva
Vaša traka  1.250 din
Naša traka  1.700 din
Pakovanje trake  1.520 din
5 tretmana  7.100 din
10 tretmana  14.300 din

Nameštanjem odnosno manipulacijom čuklja ispravljanje i vraćanje kosti u pravilan položaj tretmanom kiroptaktike i istezane fascije.

usluga_namestanje-nosa
 4.400 din

U slučajevima kada je nosna kost pomerena, i ovom tehnikom se može vratiti ta kost u ležište.

usluga_namestanje-vilice
 2.600 din

Cilj ovog tretmana je ponovno poravnanje vilice čime se smanjuje napetost u zglobu i oslobađaju mišići oko njega, što dovodi do trenutnog olakšanja.

Tretmani lica

usluga_madero-lica
Tretman  2.240 din
10 tretmana  20.240 din

Maderoterapija lica je popularna neinvazivna metoda zatezanja kože lica, veoma je prijatna, a što je najvažnije delotvorna i efikasna.

usluga_zatezanje-bora
30 min  2.240 din
10 tretmana  20.240 din

Ovo je jedinstven tretman koji pomoću aparata sa toplim i hladnim nastavkom ubrzava cirkulaciju čime uklanjanja višak masnoće i zateže kožu lica.

Anticelulit masaže

usluga_anticelulit-2
Tretman  2.600 din
10 tretmana  22.400 din

Anticelulit masaža je posebna tehnika masaže koja pomaže u razbijanju celulita, što za posledicu ima lepu, zategnutu i glatku kožu.

usluga_madero-terapija
Tretman  2.600 din
10 tretmana  22.400 din

Fokus ove terapije je na uklanjanju celulita drvetom i predstavlja dublji vid masaže kojom se popravlja ravnoteža energije, nestaje stres i oslobađaju mišići i zglobovi od bola.

usluga_medicinska-limfna-drenaza
Tretman  2.060 din
10 tretmana  20.060 din

Radi se samo isključivo kod teških stanja i obiljenja, kao i kod oporavaka posle hiruških intervencija tako što otok koji je nastao kao posledica treba izbaciti i eleminisati.