Akupunktura

Cena usluge
30 min 3.050 din
5 tretmana 13.400 din
10 tretmana 26.000 din
Novi Sad: 
30 min 2.500 din
Akupunktura leči i isceljuje mnoge bolesti kod kojih savremena medicina nije uopšte u stanju i mogućnosti da postigne takve efekte. Svetska zdravstvena organizacija priznala je akupunkturu kao ravnopravnu medicinsku disciplinu i naučno je dokazana: eksperimentalno, klinički i laboratorijski.

Prednost akupunkture nad drugim medicinskim disciplinama je u tome što posmatra čoveka u celini i leči njegov najveći problem, recimo bol (prouzrokovan glavoboljom, išijasom, neuralgijom bilo kojeg živca) a istovremeno pozitivno deluje na ceo organizam, dovodi ga u ravnotežu. Ni jedna bolest nije izolovana i uvek je povezana sa drugim pratećim simptomima, koji su često glavni uzrok bolesnog stanja a akupunkturom se uspostavlja ravnoteža celog organizma, koja je poremećena bolesnim stanjem.

Još jedna vrlo važna prednost akupunkture nad drugim medicinskim disciplinama je prirodan način lečenja, bez unošenja ikakvih supstanci u organizam, za razliku od modernih načina lečenja lekovima (hemikalije), hirurškim putem sečenja, unošenjem radioaktivnih izotopa, radioaktivnim i rentgenskim zračenjem, koji su svi, koliko korisni sa jedne strane, u određenom trenutku potencijalno opasni pri dužoj upotrebi.

Ostavite komentar

Prijavite se za naš Newsletter

Obećavamo da vas nećemo zasipati neželjenim porukama.