Akupunktura

Cena: 
 2.500 din
Akupunktura leči i isceljuje mnoge bolesti kod kojih savremena medicina nije uopšte u stanju i mogućnosti da postigne takve efekte. Svetska zdravstvena organizacija priznala je akupunkturu kao ravnopravnu medicinsku disciplinu i naučno je dokazana: eksperimentalno, klinički i laboratorijski.

Prednost akupunkture nad drugim medicinskim disciplinama je u tome što posmatra čoveka u celini i leči njegov najveći problem, recimo bol (prouzrokovan glavoboljom, išijasom, neuralgijom bilo kojeg živca) a istovremeno pozitivno deluje na ceo organizam, dovodi ga u ravnotežu. Ni jedna bolest nije izolovana i uvek je povezana sa drugim pratećim simptomima, koji su često glavni uzrok bolesnog stanja a akupunkturom se uspostavlja ravnoteža celog organizma, koja je poremećena bolesnim stanjem.

Još jedna vrlo važna prednost akupunkture nad drugim medicinskim disciplinama je prirodan način lečenja, bez unošenja ikakvih supstanci u organizam, za razliku od modernih načina lečenja lekovima (hemikalije), hirurškim putem sečenja, unošenjem radioaktivnih izotopa, radioaktivnim i rentgenskim zračenjem, koji su svi, koliko korisni sa jedne strane, u određenom trenutku potencijalno opasni pri dužoj upotrebi.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Ostavite komentar

Prijavite se za naš Newsletter

Obećavamo da vas nećemo zasipati neželjenim porukama.

Loyalty kartica

Za svakih 5 tretmana dobijate 30 minuta masaže gratis.

Trajanje kartice je ograničeno na 366 dana od datuma izdavanja.