Masaže i tretmani tela

Mioterapija – Triger tačke

Triger tačke su mala, osjetljiva područja na mišićima koja mogu uzrokovati bol u drugim delovima tijela. Mioterapija je sigurna i efikasna metoda lečenja koja može pomoći u poboljšanju opsega pokreta, fleksibilnosti mišića i smanjenju mišićne napetosti.

Masaža Stopala

Masažom stopala se stimuliše limfni sistem, ubrzava metabolizam, poboljšava se cirkulacija, smiruje nervni sistem, opuštanje, podizanje opšteg tonusa, revitalizacije tela, smanjenje nervne napetosti i agrsije kao i otklanjanje hroničnog umora.

Ergon (IASTM)

Tehnika opuštanja mišića, ligamenata i fascija pomoću metalnih instrumenata. Koristi se ne samo kao tretman bola ili povrede, već i za rešavanja ograničenog opsega pokreta uzrokovanog problemom mekih tkiva.

Akupunktura

Akupunktura leči i isceljuje mnoge bolesti kod kojih savremena medicina nije uopšte u stanju i mogućnosti da postigne takve efekte. Svetska zdravstvena organizacija priznala je akupunkturu kao ravnopravnu medicinsku disciplinu i naučno je dokazana: eksperimentalno, klinički i laboratorijski.

Kinesio taping

Kinesio taping, ili sportske trake, je tehnika koja zamenjuje mišiće usled povrede. Trake rade po principu elastičnosti i bukvalno zamenjuju vaše mišiće.

Japanska Kiropraktika

Kiropraktika je mehanoprocedura i predstavlja ručno korigovanje položaja zglobova. Kiropraktika spada u manipulativne tehnike i priznate integrativne medicinske postupke.

Aroma Terapija

Tretman obuhvata masažu celog tela. Deluje vrlo blagotvorno na kožu, zglobove, mišiće i cirkulaciju, deluje i na emocije. Ujedno opušta i podiže raspoloženje.

Antistres masaža

Ova masaža će vam pomoći da pobegnite od realnosti, odvojite vreme za sebe i kao najbitnije da se oslobodite stresa.

Masaža za trudnice

Ovo je terapeutska masaža koja je namenjena trudnicama i dojiljama, radi se na boku i isključivo ako postoji bol u ledjima ili nogama.

Refleksologija Stopala

Refleksologija stopala, ili „Suđoku“, radi se na stopalima ili dlanovima. Pomoću nje možemo da dijagnostikujemo razne nepravilnosti u telu.