Masaže i tretmani tela

Akupunktura

Akupunktura leči i isceljuje mnoge bolesti kod kojih savremena medicina nije uopšte u stanju i mogućnosti da postigne takve efekte. Svetska zdravstvena organizacija priznala je akupunkturu kao ravnopravnu medicinsku disciplinu i naučno je dokazana: eksperimentalno, klinički i laboratorijski.

Pročitajte

Kinesio taping

Kinesio taping, ili sportske trake, je tehnika koja zamenjuje mišiće usled povrede. Trake rade po principu elastičnosti i bukvalno zamenjuju vaše mišiće.

Pročitajte

Japanska Kiropraktika

Kiropraktika je mehanoprocedura i predstavlja ručno korigovanje položaja zglobova. Kiropraktika spada u manipulativne tehnike i priznate integrativne medicinske postupke.

Pročitajte

Aroma Terapija

Tretman obuhvata masažu celog tela. Deluje vrlo blagotvorno na kožu, zglobove, mišiće i cirkulaciju, deluje i na emocije. Ujedno opušta i podiže raspoloženje.

Pročitajte

Antistres masaža

Ova masaža će vam pomoći da pobegnite od realnosti, odvojite vreme za sebe i kao najbitnije da se oslobodite stresa.

Pročitajte

Masaža za trudnice

Ovo je terapeutska masaža koja je namenjena trudnicama i dojiljama, radi se na boku i isključivo ako postoji bol u ledjima ili nogama.

Pročitajte

Refleksologija Stopala

Refleksologija stopala, ili „Suđoku“, radi se na stopalima ili dlanovima. Pomoću nje možemo da dijagnostikujemo razne nepravilnosti u telu.

Pročitajte

Shiatsu masaža

Naziv je dobila jer se koncentriše na akupresurne tačke u telu a ovakav vid masaže uopšte nije bolan i ako ima pritiskanja.

Pročitajte

Loyalty kartica

Za svakih 5 tretmana dobijate 30 minuta masaže gratis.

Trajanje kartice je ograničeno na 366 dana od datuma izdavanja.