Usluge

Usluge

Novo u ponudi

Ergon (IASTM)
 2.500 din

Tehnika opuštanja mišića, ligamenata i fascija pomoću metalnih instrumenata. Koristi se ne samo kao tretman bola ili povrede, već i za rešavanja ograničenog opsega pokreta uzrokovanog problemom mekih tkiva.

Ergon mix
 2.900 din

Kombinacija; Ergon (IASTM) + Atrlas Japanska metoda - stari čekić

Duo Ergon mix
 3.500 din

Kombinacija: Ergon (IASTM) + Japanska kiropraktika

Trio Ergon mix
 4.000 din

Kombinacija: Ergon (IASTM) + Terapeutska masaža + Japanska kiropraktika

Masaža Stopala
 1.400 din

Masažom stopala se stimuliše limfni sistem, ubrzava metabolizam, poboljšava se cirkulacija, smiruje nervni sistem, opuštanje, podizanje opšteg tonusa, revitalizacije tela, smanjenje nervne napetosti i agrsije kao i otklanjanje hroničnog umora.

Masaža Lica
 1.200 din

Određene tačke na našem licu odgovaraju untrašnjim organima a njihovom pravilnom stimulacijom pospešuje se njihov rad i ono što je najvažnije dovede se u stanje ravnoteže.

Duo mix – Lice
10 tretmana  18.000 din

Kombinacija: Madero terapija lica + Zatezanje bora acp. čekićem

Duo mix
 2.300 din

Kombinacija: Relax masaža + Terapeutska masaža

Trio mix
 3.000 din

Kombinacija: Relax masaža + Terapeutska masaža + Sportska masaža

Patronaža
 8.000 din

Patronaža predstavlja dolazak na kućnu adresu da bi se obavila neka od naših usluga.

Masaže i tretmani tela

Yumeiho Masaža
 2.000 din

Yumeiho je terapija nameštanja kostiju kuka. Ona je sklop kineske tradicionalne medicine, japanske kiropraktike, Do-in japanske masaže kao i Thai masaže.

Terapeutska masaža
 2.000 din

Terapeutska masaža je terapija koja se koncentriše da masažom opuštamo mišiće i što je najvažnije otklanjamo bol u bilo kom delu.

Shiatsu masaža
 2.000 din

Naziv je dobila jer se koncentriše na akupresurne tačke u telu a ovakav vid masaže uopšte nije bolan i ako ima pritiskanja.

Relax Masaža
30 min  900 din
60 min  1.800 din

Relax masaža služi za opuštanje celog tela, relaksira misiće, opušta napetost.

Sportska Masaža
60 min  2.000 din

Sportska masaža je predviđena i za profesionalce i rekreativce ali i za one koji imaju previše fizičke aktivnosti u toku dana.

Refleksologija Stopala
 1.500 din

Refleksologija stopala, ili "Suđoku", radi se na stopalima ili dlanovima. Pomoću nje možemo da dijagnostikujemo razne nepravilnosti u telu.

Masaža za trudnice
 1.000 din

Ovo je terapeutska masaža koja je namenjena trudnicama i dojiljama, radi se na boku i isključivo ako postoji bol u ledjima ili nogama.

Antistres masaža
45 min  1.400 din

Ova masaža će vam pomoći da pobegnite od realnosti, odvojite vreme za sebe i kao najbitnije da se oslobodite stresa.

Aroma Terapija
30 min  1.000 din
60 min  2.000 din

Tretman obuhvata masažu celog tela. Deluje vrlo blagotvorno na kožu, zglobove, mišiće i cirkulaciju, deluje i na emocije. Ujedno opušta i podiže raspoloženje.

Japanska Kiropraktika
 2.000 din

Kiropraktika je mehanoprocedura i predstavlja ručno korigovanje položaja zglobova. Kiropraktika spada u manipulativne tehnike i priznate integrativne medicinske postupke.

Kinesio taping
 2.500 din

Kinesio taping, ili sportske trake, je tehnika koja zamenjuje mišiće usled povrede. Trake rade po principu elastičnosti i bukvalno zamenjuju vaše mišiće.

Akupunktura
 2.500 din

Akupunktura leči i isceljuje mnoge bolesti kod kojih savremena medicina nije uopšte u stanju i mogućnosti da postigne takve efekte. Svetska zdravstvena organizacija priznala je akupunkturu kao ravnopravnu medicinsku disciplinu i naučno je dokazana: eksperimentalno, klinički i laboratorijski.

Tretmani lica

Madero terapija lica
Tretman  1.400 din
10 tretmana  11.000 din

Maderoterapija lica je popularna neinvazivna metoda zatezanja kože lica, veoma je prijatna, a što je najvažnije delotvorna i efikasna.

Zatezanje bora akupunkturnim čekićem
Tretman  1.600 din
10 tretmana  14.000 din

Ovo je jedinstven tretman koji pomoću aparata sa toplim i hladnim nastavkom ubrzava cirkulaciju čime uklanjanja višak masnoće i zateže kožu lica.

Anticelulit masaže

Anticelulit
Tretman  1.500 din

Anticelulit masaža je posebna tehnika masaže koja pomaže u razbijanju celulita, što za posledicu ima lepu, zategnutu i glatku kožu.

Madero terapija
Tretman  1.500 din
10 tretmana  12.000 din

Fokus ove terapije je na uklanjanju celulita drvetom i predstavlja dublji vid masaže kojom se popravlja ravnoteža energije, nestaje stres i oslobađaju mišići i zglobovi od bola.

Limfna Drenaža
Tretman  1.000 din
10 tretmana  8.000 din

Masaža koja služi da telo izbaci višak vode iz organizma. Ova tehnika upošte nije agresivna, već je jako blaga i spora. Minimum je potrebno uraditi 10 tretmana da bi bila efikasna.

Medicinska Limfna Drenaža
Tretman  1.000 din

Radi se samo isključivo kod teških stanja i obiljenja, kao i kod oporavaka posle hiruških intervencija tako što otok koji je nastao kao posledica treba izbaciti i eleminisati.

Specijalne usluge

Dijagnostički pregled
Besplatan  0 din

Dijagnostički pregled je besplatan, ali se zakazuje jer se vezuje za uslugu koja bude preporučena nakon pregleda.

Akupunktura
 2.500 din

Akupunktura leči i isceljuje mnoge bolesti kod kojih savremena medicina nije uopšte u stanju i mogućnosti da postigne takve efekte. Svetska zdravstvena organizacija priznala je akupunkturu kao ravnopravnu medicinsku disciplinu i naučno je dokazana: eksperimentalno, klinički i laboratorijski.

Nameštanje Želuca
 1.500 din

Posle testova i dijagnoze, osteopata vrši manuelne manipolstivne tehnike u cilju balansiranja funkcionalnosti želuca i okolnih struktura. Upotrebiće adekvatne tehnike koje se dele na direktne, indirektne, induktivne i kombinovane.

Nameštanje Čukljeva
Po čuklju  800 din

Nameštanjem odnosno manipulacijom čuklja ispravljanje i vraćanje kosti u pravilan položaj tretmanom kiroptaktike i istezane fascije.

Nameštanje Devijacije Nosa
 1.500 din

U slučajevima kada je nosna kost pomerena, i ovom tehnikom se može vratiti ta kost u ležište.

Nameštanje Vilice
 1.500 din

Cilj ovog tretmana je ponovno poravnanje vilice čime se smanjuje napetost u zglobu i oslobađaju mišići oko njega, što dovodi do trenutnog olakšanja.

Nameštanje Atlasa
 3.000 din

Atlas je prvi vratni pršljen. On je najmanji, najtanji, i najlakši pršljen. Odstupanje od njegovog pravilnog položaja čest je uzrok mnogim zdravstvenim tegobama i javlja se kod gotovo 98% ljudi.

Usluga korekcije dioptrije
 2.000 din

Scalp akupunkturom možemo rešiti odnosno regulisati ili usporiti odnosno spreciti dalje sirenje dioptrije. Ranim otkrivanjem i korekcijom vida možete sebi olakšati funkcionisanje i snalaženje u prostoru.