paket usluga maj

Paketi usluga po promotivnim cenama

Najpopularnije usluge smo sada spakovali zajedno i nudimo ih po super ceni a kao bonus dobijate i besplatnu Relaks masažu. Ova akcija je aktuelna do kraja maja.

Kako bi na duže staze rešili ili ublažili vaš problem neophodno je da više puta dođete na tretman. Kontinuitet u terapiji je izuzetno bitan i zbog toga smo odlučili da i zvanično u našu ponudu uključimo pakete usluga koje se najčešće kombinuju (Yumeiho masaža, Terapeutska masaža, Japanska kiropraktika, Akupunktura) a kao poseban bonus uz našu Yumeiho Karticu dobijate i gratis Relax masažu

Paketi su dostupni za kupovinu isključivo u našim prostorijama (Yumeiho Centar, Nehruova 66, lokal 1, Novi Beograd), takođe rezervaciju možete izvršiti telefonom na broj 063 831 22 45.

Ne propustite priliku da u toku maja za sebe obezbedite pakete usluga po odličnim cenama. 

Iz majske akcije posebno izdvajamo ova tri paketa:

paket_hon
 21.800 din
Akcijska cena  18.000 din

Paket od 10 terapija Yumeiho masaže + Yumeiho Loyalty Kartica gde dobijete Gratis Relax masažu u trajanju od 60 minuta.

paket_Hon Go
 24.300 din
Akcijska cena  20.000 din

Paket od 10 terapija. 5x Yumeiho masaža, 5x Akupunktura + Yumeiho Loyalty Kartica gde dobijete Gratis Relax masažu u trajanju od 60 minuta.

paket_Wakazashi
 21.300 din
Akcijska cena  18.500 din

Paket od 10 terapija. 3x Terapeutske masaze, 3x Japanske Kiropraktike, 3x Akupunkture, 1x tretman po izboru + Yumeiho Loyalty Kartica gde dobijete Gratis Relax masažu u trajanju od 60 minuta.

usluga_relaks-masaza
30 min  1.000 din
60 min  2.000 din

Relax masaža služi za opuštanje celog tela, relaksira misiće, opušta napetost.

Podeli ovu objavu

Pročitajte poslednje objave

Saopštenja

Edukacija – Japanska Kiropraktika

U okviru našeg programa edukacije “Japanske Kiropraktike” dobićete teoretsko i praktično znanje manuelne tehnike i mobilizacije. Prijave su otvorene do 23.06.2022. a svaki polaznik pored sertifikata dobija i profesionalni kiropraktičarski sto.

Pročitajte
Akcije

Akcijska ponuda do kraja maja

Imajući na umu koje usluge naši klijenti najčešće kombinuju, kao i koje je potrebno kombinovati, kreirali smo nove pakete usluga. Promotivne cene traju do 31.05.2022. godine.

Pročitajte