Poštovani, u toku je ažuriranje web sajta, kao i cena. Molimo Vas da sve informacije i cene naših usluga kontaktirate naše centre. Beograd: 063 831 22 45, Novi Sad: 069 188 99 29. Hvala na razumevanju.
letnja

Letnji popust u Yumeiho Centru NBG

Verovatno ste već napravili listu svega što treba da obavite pre odmora ili da ponesete sa sobom, ali smo sigurni da ste zaboravili najbitniju - da se opustite.

Kako bismo pomogli da se rešite bola i napetosti snizili smo cene do kraja avgusta za određene usluge, za koje smo sigurni da će vam koristiti.

Sniženje od 25% uključuje sledeće usluge:

T-CARE Terapija

Terapeutska masaža

Miofascijalna terapija

Japanska kiropraktika

Yumeiho masaža

Maksimalno iskoristite vreme koje imate za odmor i zakažite neku od navedenih masaža ili tretmana na telefon 063 831 22 45, preko stranice za Online zakazivanje ili poruka na društvenim mrežama.

Podeli ovu objavu

Pročitajte poslednje objave

Saopštenja

Edukacija – Japanska Kiropraktika

U okviru našeg programa edukacije “Japanske Kiropraktike” dobićete teoretsko i praktično znanje manuelne tehnike i mobilizacije. Prijave su otvorene do 23.06.2022. a svaki polaznik pored sertifikata dobija i profesionalni kiropraktičarski sto.

Pročitajte
Akcije

Akcijska ponuda do kraja maja

Imajući na umu koje usluge naši klijenti najčešće kombinuju, kao i koje je potrebno kombinovati, kreirali smo nove pakete usluga. Promotivne cene traju do 31.05.2022. godine.

Pročitajte