Poštovani, u toku je ažuriranje web sajta, kao i cena. Molimo Vas da sve informacije i cene naših usluga kontaktirate naše centre. Beograd: 063 831 22 45, Novi Sad: 069 188 99 29. Hvala na razumevanju.

Yumeiho Centar Wellness & Spa
je zatvoren.

Naše usluge su dostupne na primarnoj lokaciji
Nehruova 66, Lokal br. 1, Novi Beograd

Wellness & Spa

Masaža i tretmani tela su izuzetno delotvorni u rešavanju mnogih tegoba  i bolesti a u kombinaciji sa saunom moguće je postići još bolje rezultate. Zbog toga smo udružili snage sa Belgrade Inn hotelom i pokrenuli Yumeiho Centar Wellness & Spa.

Uz naše standardne usluge, masaže i tretmane, u mogućnosti smo da vam ponudimo i poseban spa tretman koji uključuje i boravak u sauni, što je deo naših Spa paketa.

Sve usluge na ovoj lokaciji su dostupne gostima hotela kao i svima svima koji su zainteresovani a potrebno je samo da zakažete željenu uslugu u terminu koji vam najviše odgovara.

Informacije

Lokacija

Tretmani i usluge se vrše na lokaciji Belgrade Inn hotela na adresi:
Francuska 11, Beograd.

Zakazivanje tretmana

Za proveru dostupnosti i rezervaciju termina pozovite broj telefona:
063 187 73 82

Informacije

Za dodatne informacije i konsultacije pozovite broj Yumeiho Centra Beograd:
063 831 22 45

Cenovnik usluga

Spa paketi

Masaže i tretmani tela

usluga_relaks-masaza
30 min  1.200 din
60 min  2.400 din

Relax masaža služi za opuštanje celog tela, relaksira misiće, opušta napetost.

usluga_sportska-masaza
60 min  3.000 din

Sportska masaža je predviđena i za profesionalce i rekreativce ali i za one koji imaju previše fizičke aktivnosti u toku dana.

usluga_terapeutska-masaza
45 min  2.500 din

Terapeutska masaža je terapija koja se koncentriše da masažom opuštamo mišiće i što je najvažnije otklanjamo bol u bilo kom delu.

usluga_antistres-masaza
45 min  2.000 din

Ova masaža će vam pomoći da pobegnite od realnosti, odvojite vreme za sebe i kao najbitnije da se oslobodite stresa.

usluga_shiatsu
40 min  4.000 din

Naziv je dobila jer se koncentriše na akupresurne tačke u telu a ovakav vid masaže uopšte nije bolan i ako ima pritiskanja.

usluga_yumeiho
40 min  4.000 din

Yumeiho je terapija nameštanja kostiju kuka. Ona je sklop kineske tradicionalne medicine, japanske kiropraktike, Do-in japanske masaže kao i Thai masaže.

usluga_aroma-terapija
30 min  1.800 din
60 min  3.600 din

Tretman obuhvata masažu celog tela. Deluje vrlo blagotvorno na kožu, zglobove, mišiće i cirkulaciju, deluje i na emocije. Ujedno opušta i podiže raspoloženje.

usluga_refleksologija-stopala
45 min  1.800 din

Refleksologija stopala, ili "Suđoku", radi se na stopalima ili dlanovima. Pomoću nje možemo da dijagnostikujemo razne nepravilnosti u telu.

usluga_kiropraktika
30 min  5.000 din

Kiropraktika je mehanoprocedura i predstavlja ručno korigovanje položaja zglobova. Kiropraktika spada u manipulativne tehnike i priznate integrativne medicinske postupke.

usluga_Kinesio taping
30 min  2.500 din

Kinesio taping, ili sportske trake, je tehnika koja zamenjuje mišiće usled povrede. Trake rade po principu elastičnosti i bukvalno zamenjuju vaše mišiće.

Anticelulit masaže

usluga_anticelulit-2
45 min  1.500 din
10 tretmana  15.000 din

Anticelulit masaža je posebna tehnika masaže koja pomaže u razbijanju celulita, što za posledicu ima lepu, zategnutu i glatku kožu.

Tretmani lica