Poštovani, u toku je ažuriranje web sajta, kao i cena. Molimo Vas da sve informacije i cene naših usluga kontaktirate naše centre. Beograd: 063 831 22 45, Novi Sad: 069 188 99 29. Hvala na razumevanju.
edukacija kiropraktika post

Edukacija – Japanska Kiropraktika

U okviru našeg programa edukacije “Japanske Kiropraktike” dobićete teoretsko i praktično znanje manuelne tehnike i mobilizacije. Prijave su otvorene do 23.06.2022. a svaki polaznik pored sertifikata dobija i profesionalni kiropraktičarski sto.

Kiropraktika spada u manipulativne tehnike i priznate integrativne medicinske postupke. To je mehanoprocedura koja predstavlja ručno korigovanje položaja zglobova ali se ne odnosi samo na kičmu jer uključuje nervni sistem i svaki deo tela. Opšti cilj kiropraktike je poboljšanje mišićno-skeletnog zdravlja, što utiče na svakodnevnu funkciju i kvalitet života ljudi.

U okviru našeg programa edukacije “Japanske Kiropraktike” dobićete teoretsko i praktično znanje manuelne tehnike i mobilizacije. Program traje 30 radnih dana po 2h (ukupno 60h) i ukupna cena iznosi 850 eur.

Program vodi dr. Milan Vasić, priznati doktor kineske medicine, kiropraktičar, HVLA manipulation specijalista, OBT praktičar, PNF terapeut, fizioterapeut, osnivač i vlasnik Yumeiho Centra.

Svaki polaznik nakon završenog treninga, pored sertifikata dobija i profesionalni kiropraktičarski sto kao poklon. Više detalja o samom modelu stola možete videti na stranici SHEFFIELD ELITE.

Preduslov za pohađanje edukacije je poznavanje anatomije (obavezno), da ste fizioterapeut ili medicinski radnik.

Prijave za edukaciju su otvorene do 23.06.2022. a možete se prijaviti slanjem poruke na email ili društvene mreže (fb / insta), pozivom na telefon 0638312245 ili popuniti formular na stranici Edukacija. Broj mesta je ograničen pa savetujemo da se prijavite što pre.

Podeli ovu objavu

Pročitajte poslednje objave

Akcije

Akcijska ponuda do kraja maja

Imajući na umu koje usluge naši klijenti najčešće kombinuju, kao i koje je potrebno kombinovati, kreirali smo nove pakete usluga. Promotivne cene traju do 31.05.2022. godine.

Pročitajte