edukacija kiropraktika post

Edukacija – Japanska Kiropraktika

U okviru našeg programa edukacije “Japanske Kiropraktike” dobićete teoretsko i praktično znanje manuelne tehnike i mobilizacije. Prijave su otvorene do 23.06.2022. a svaki polaznik pored sertifikata dobija i profesionalni kiropraktičarski sto.

Kiropraktika spada u manipulativne tehnike i priznate integrativne medicinske postupke. To je mehanoprocedura koja predstavlja ručno korigovanje položaja zglobova ali se ne odnosi samo na kičmu jer uključuje nervni sistem i svaki deo tela. Opšti cilj kiropraktike je poboljšanje mišićno-skeletnog zdravlja, što utiče na svakodnevnu funkciju i kvalitet života ljudi.

U okviru našeg programa edukacije “Japanske Kiropraktike” dobićete teoretsko i praktično znanje manuelne tehnike i mobilizacije. Program traje 30 radnih dana po 2h (ukupno 60h) i ukupna cena iznosi 850 eur.

Program vodi dr. Milan Vasić, priznati doktor kineske medicine, kiropraktičar, HVLA manipulation specijalista, OBT praktičar, PNF terapeut, fizioterapeut, osnivač i vlasnik Yumeiho Centra.

Svaki polaznik nakon završenog treninga, pored sertifikata dobija i profesionalni kiropraktičarski sto kao poklon. Više detalja o samom modelu stola možete videti na stranici SHEFFIELD ELITE.

Preduslov za pohađanje edukacije je poznavanje anatomije (obavezno), da ste fizioterapeut ili medicinski radnik.

Prijave za edukaciju su otvorene do 23.06.2022. a možete se prijaviti slanjem poruke na email ili društvene mreže (fb / insta), pozivom na telefon 0638312245 ili popuniti formular na stranici Edukacija. Broj mesta je ograničen pa savetujemo da se prijavite što pre.

Podeli ovu objavu

Pročitajte poslednje objave