ad_Trio Ergom mix

„Trio Ergon Mix“ oktobarska akcija sa 25% popusta

Savršena kombinacija: Ergon (IASTM) + Terapeutska masaža + Japanska kiropraktika sada po 25% nižoj ceni svake subote i nedelje u toku oktobra.

Trio Ergon mix je naša kombinovana terapija pokazala se odlično naročito kod osoba koje su fizički akivne, rešava širok spektar problema i poboljšava fizičku spremnost. Sadrži tri vrste tretmana/tehnika masaže koji se kombinuju u zavisnosti od individualnog slučaja.

Sniženu cenu ove usluge možete iskoristiti ukoliko zakažete ovaj tretman vikendom u toku oktobra.

Najčešća pitanja


Koliko košta „Trio Ergon Mix“ tretman?

Cena sa popustom je dostupna samo za termine vikendom u toku oktobra i iznosi 3.000 din. Redovna cena ovog tretmana je 4.000 din.

Želim da zakažem „Trio Ergon Mix“ po promotivnoj ceni

Naše radno vreme je subotom od 09-21h a nedeljom od 11-19h. Recite nam kog datuma i u koje vreme želite da zakažete tretman putem telefonskog poziva na 063 831 22 45, poruke na Instagramu / Facebooku ili nas posetite lično.

Gde se nalazite?

Yumeiho Centar se nalazi na Novom Beogradu, ulica Nehruova 66 u lokalu br.1.
Zgrada se nalazi u bloku 62 preko puta Univerexport i Idea marketa na Japanskoj ulici, a ulaz je na strani gde su lokali kojem možete prići stepenicama sa prednje strane zgrade (tabla Frizer i broj 68) ili prilazom poreko garaža desno stambenog ulaza br. 66.

Podeli ovu objavu

Pročitajte poslednje objave