telenor-plavi-petak-demo

Telenor „Plavi petak“ u Yumeiho Centru

U saradnji sa Telenorom potrudili smo se da svim korisnicima njihove mreže pružimo mogućnost da u okviru akcije "Plavi petak" osvoje sjajne popuste za korišćenje naših usluga.

U saradnji sa Telenorom potrudili smo se da svim korisnicima njihove mreže pružimo mogućnost da u okviru akcije “Plavi petak” osvoje sjajne popuste za korišćenje naših usluga.

Telenor će za navedene korisnike dodeljivati vaučere kojima se obezbeđuje popust do 50% za navedeni osvojeni tretman ili po ceni od 1 dinar u Yumeiho centru. Vaučer se može iskoristiti u roku od 15 dana po njegovom dobijanju. Vaučer možete iskoristiti u Yumeiho centru na adresi Nehruova 66 – lokal 1, Novi Beograd, a možete da pozovete za više informacija 063/8312245. U slučaju bilo koje vrste reklamacija u vezi sa korišćenjem osvojenog vaučera posetite Yumeiho centar, pozovite ih ili pošaljete mail na office@yumeihocentar.rs. Yumeiho snosi celokupnu odgovornost prema korisniku u pogledu validnosti, ispravnosti ili mogućnosti aktivacije, odnosno korišćenja vaučera, te stoga Telenor ne snosi bilo kakvu odgovornost prema korisniku u pogledu ovih svojstava vaučera.

Više o Plavom petku možete saznati na stranici: https://www.telenor.rs/sr/privatni/ponuda/aktuelno/plavi-petak

Podeli ovu objavu

Pročitajte poslednje objave