telenor-plavi-petak-demo

Telenor „Plavi petak“ u Yumeiho Centru

U saradnji sa Telenorom potrudili smo se da svim korisnicima njihove mreže pružimo mogućnost da u okviru akcije "Plavi petak" osvoje sjajne popuste za korišćenje naših usluga.

U saradnji sa Telenorom potrudili smo se da svim korisnicima njihove mreže pružimo mogućnost da u okviru akcije “Plavi petak” osvoje sjajne popuste za korišćenje naših usluga.

Telenor će za navedene korisnike dodeljivati vaučere kojima se obezbeđuje popust do 50% za navedeni osvojeni tretman ili po ceni od 1 dinar u Yumeiho centru. Vaučer se može iskoristiti u roku od 15 dana po njegovom dobijanju. Vaučer možete iskoristiti u Yumeiho centru na adresi Nehruova 66 – lokal 1, Novi Beograd, a možete da pozovete za više informacija 063/8312245. U slučaju bilo koje vrste reklamacija u vezi sa korišćenjem osvojenog vaučera posetite Yumeiho centar, pozovite ih ili pošaljete mail na office@yumeihocentar.rs. Yumeiho snosi celokupnu odgovornost prema korisniku u pogledu validnosti, ispravnosti ili mogućnosti aktivacije, odnosno korišćenja vaučera, te stoga Telenor ne snosi bilo kakvu odgovornost prema korisniku u pogledu ovih svojstava vaučera.

Više o Plavom petku možete saznati na stranici: https://www.telenor.rs/sr/privatni/ponuda/aktuelno/plavi-petak

Podeli ovu objavu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Pročitajte poslednje objave

Saopštenja

Radno vreme

Radimo redovno
Ponedeljak – Subota: od 09:00 do 21:00h
Nedelja: od 11:00 do 19:00h

Pročitajte

Loyalty kartica

Za svakih 5 tretmana dobijate 30 minuta masaže gratis.

Trajanje kartice je ograničeno na 366 dana od datuma izdavanja.