Yumeiho Centar Fitness & Gym

Masaža i tretmani tela su izuzetno korisni u rešavanju mnogih bolesti i tegoba a u kombinaciji sa fizičkom aktivnošću postignuti rezultati traju duže.

Zbog toga smo odlučili da udružimo snage sa lokalnim fitnes centrom u Požegi i pokrenemo „Yumeiho Centar Fitness & Gym“.

Ovo je mesto gde možete vežbati svakog radnog dana i održavati zdravlje kroz fizičku aktivnost a svakog drugog vikenda postoji mogućnost da dobijete vrhunsku uslugu masaže, kao i ostalih tretmana iz naše ponude. 

Dodatna prednost je što uz članarinu, potpuno besplatno, dobijate dijagnostički pregled fizioterpauta iz Yumeiho Centra.

Teretana radi svakog radnog dana od 08 do 22h, osim vikendom. 

Svakog drugog vikenda u mesecu, kada dolaze fizioterapeuti, radimo subotom od 09 do 21h i nedeljom od 11 do 19h.

Informacije

Lokacija

Tretmani i usluge se vrše na lokaciji Yumeiho Centar Fitness & Gym, na adresi:
Nikole Pašića 20, Požega.

Zakazivanje tretmana

Za provere datuma naših dolazaka i rezervacije termina pozovite broj telefona:
069 188 99 29

Informacije

Za dodatne informacije i konsultacije pozovite broj Yumeiho Centra Beograd:
063 831 22 45

Cenovnik usluga

 • Probni trening
  Probni trening Besplatan

  Odlična prilika da nas posetite i iz prve ruke testirate našu ponudu i kako sve funkcioniše bez da se obavezujete na duži period.

 • Mesečna članarina
  Mesečna članarina 2.000 din

  Uključuje korišćenje svih sprava (Body Building + Cardio)

 • Probni rad sa trenerom
  Probni rad sa trenerom

  Ukoliko nakon 15 dana ne budete zadovoljni uslugom trenera vratićemo vam novac.

 • Trening sa ličnim trenerom
  Trening sa ličnim trenerom 500 din

  Vežbajte uz pomoć master profesora fizičkog vaspitanja i sporta uz potpuno personalizovani trening namenjen samo vama.

 • Vođeni trening za 2 osobe
  Vođeni trening za 2 osobe 400 din

  Vežbajte uz nadzor master profesora fizičkog vaspitanja i sporta. (Cena po osobi)

 • Vođeni trening za 3 osobe
  Vođeni trening za 3 osobe 300 din

  Vežbajte uz nadzor master profesora fizičkog vaspitanja i sporta. (Cena po osobi)

Masaže i tretmani tela

Yumeiho Masaža
 2.000 din

Yumeiho je terapija nameštanja kostiju kuka. Ona je sklop kineske tradicionalne medicine, japanske kiropraktike, Do-in japanske masaže kao i Thai masaže.

Japanska Kiropraktika
 2.000 din

Kiropraktika je mehanoprocedura i predstavlja ručno korigovanje položaja zglobova. Kiropraktika spada u manipulativne tehnike i priznate integrativne medicinske postupke.

Kinesio taping
 2.500 din

Kinesio taping, ili sportske trake, je tehnika koja zamenjuje mišiće usled povrede. Trake rade po principu elastičnosti i bukvalno zamenjuju vaše mišiće.

Specijalne usluge

Dijagnostički pregled
Besplatan  0 din

Dijagnostički pregled je besplatan, ali se zakazuje jer se vezuje za uslugu koja bude preporučena nakon pregleda.

Akupunktura
 2.500 din

Akupunktura leči i isceljuje mnoge bolesti kod kojih savremena medicina nije uopšte u stanju i mogućnosti da postigne takve efekte. Svetska zdravstvena organizacija priznala je akupunkturu kao ravnopravnu medicinsku disciplinu i naučno je dokazana: eksperimentalno, klinički i laboratorijski.

Nameštanje Želuca
 1.500 din

Posle testova i dijagnoze, osteopata vrši manuelne manipolstivne tehnike u cilju balansiranja funkcionalnosti želuca i okolnih struktura. Upotrebiće adekvatne tehnike koje se dele na direktne, indirektne, induktivne i kombinovane.

Nameštanje Čukljeva
Po čuklju  800 din

Nameštanjem odnosno manipulacijom čuklja ispravljanje i vraćanje kosti u pravilan položaj tretmanom kiroptaktike i istezane fascije.

Nameštanje Devijacije Nosa
 1.500 din

U slučajevima kada je nosna kost pomerena, i ovom tehnikom se može vratiti ta kost u ležište.

Nameštanje Vilice
 1.500 din

Cilj ovog tretmana je ponovno poravnanje vilice čime se smanjuje napetost u zglobu i oslobađaju mišići oko njega, što dovodi do trenutnog olakšanja.

Nameštanje Atlasa
 3.000 din

Atlas je prvi vratni pršljen. On je najmanji, najtanji, i najlakši pršljen. Odstupanje od njegovog pravilnog položaja čest je uzrok mnogim zdravstvenim tegobama i javlja se kod gotovo 98% ljudi.

Usluga korekcije dioptrije
 2.000 din

Scalp akupunkturom možemo rešiti odnosno regulisati ili usporiti odnosno spreciti dalje sirenje dioptrije. Ranim otkrivanjem i korekcijom vida možete sebi olakšati funkcionisanje i snalaženje u prostoru.

Saveti i preporuke

Kako biste mogli potpuno da se opustite prilikom tretmana i omogućite terapeutu da vam pomogne, savetujemo nošenje komotne odeće poput trenerke, pamučne majice i slične odeće koja omogućavaju slobodu pokreta. Izbegavajte nošenje nakita i šminke zbog masaže i dijagnostičkog pregleda. Molimo da ponesete peškir za potrebe masaže a preporučujemo da ponesete i papuče.

Kako je sve počelo

Ideja o dolasku Yumeiho Centra u Požegu proistekla je iz uspešne saradnje sa Darkom Babićem, nekadašnjim predsednikom udruženja CDP Požega.

Pošto boluje od Multipla Skleroze (MS) dolazio je kod nas na tretmane u Beograd. Zahvaljujući zajedničkoj posvećenosti i našoj Yumeiho terapiji uspeli smo da postignemo odličan rezultat o čemu svedoči i video koji možete pogledati i na trenutnoj stranici.

Naša misija je rad na poboljšanju kvaliteta života ljudi kroz masažu i ovo je bio savršen primer da naša terapija deluje i zbog toga smo želeli da pomognemo i drugim osobama iz udruženja. Nova precednica udruženja, Ljilana Slović Savić, prihvata naš predlog i započinjemo saradnju.

Prvo su nam na tretmane dolazile isključivo osobe iz CDP udruženja, međutim ubrzo se raširila vest o našem radu među Požežanima te smo počeli da primamo i ostale klijente.

U Požegi smo dva vikenda svakog meseca a ukoliko ste zainteresovani za naše usluge možete se informisati u delu Zakazivanje.

Cenovnik usluga za članove CDP i osobe sa dijagnozom MS

Za ovakve klijente odobravamo popust u iznosu od 50% za sve usluge koje pružamo na lokaciji u Požegi.