Yumeiho Centar u Požegi

Kako je sve počelo

Ideja o dolasku Yumeiho Centra u Požegu proistekla je iz uspešne saradnje sa Darkom Babićem, nekadašnjim predsednikom udruženja CDP Požega.

Pošto boluje od Multipla Skleroze (MS) dolazio je kod nas na tretmane u Beograd. Zahvaljujući zajedničkoj posvećenosti i našoj Yumeiho terapiji uspeli smo da postignemo odličan rezultat o čemu svedoči i video koji možete pogledati i na trenutnoj stranici.

Naša misija je rad na poboljšanju kvaliteta života ljudi kroz masažu i ovo je bio savršen primer da naša terapija deluje i zbog toga smo želeli da pomognemo i drugim osobama iz udruženja. Nova precednica udruženja, Ljilana Slović Savić, prihvata naš predlog i započinjemo saradnju.

Prvo su nam na tretmane dolazile isključivo osobe iz CDP udruženja, međutim ubrzo se raširila vest o našem radu među Požežanima te smo počeli da primamo i ostale klijente.

U Požegi smo dva vikenda svakog meseca a ukoliko ste zainteresovani za naše usluge možete se informisati u delu Zakazivanje.

Zakazivanje i lokacija

Lokacija

Tretmani i usluge se vrše na lokaciji Vile Zelenac, na adresi:
Ive Andrića 6, Požega.

Zakazivanje

Za provere datuma naših dolazaka i rezervacije termina pozovite broj telefona:
061 2780 786

Informacije

Za dodatne informacije o našim uslugama i konsultacije pozovite broj Yumeiho Centra:
063 831 22 45

Cenovnik usluga za članove CDP i osobe sa dijagnozom MS

Za ovakve klijente odobravamo popust u iznosu od 50% za sve usluge koje pružamo na lokaciji u Požegi.

Cenovnik usluga

Masaže i tretmani tela

Yumeiho Masaža
 2.000 din

Yumeiho je terapija nameštanja kostiju kuka. Ona je sklop kineske tradicionalne medicine, japanske kiropraktike, Do-in japanske masaže kao i Thai masaže.

Japanska Kiropraktika
 2.000 din

Kiropraktika je mehanoprocedura i predstavlja ručno korigovanje položaja zglobova. Kiropraktika spada u manipulativne tehnike i priznate integrativne medicinske postupke.

Kinesio taping
 2.500 din

Kinesio taping, ili sportske trake, je tehnika koja zamenjuje mišiće usled povrede. Trake rade po principu elastičnosti i bukvalno zamenjuju vaše mišiće.

Specijalne usluge

Dijagnostički pregled
Besplatan  0 din

Dijagnostički pregled je besplatan, ali se zakazuje jer se vezuje za uslugu koja bude preporučena nakon pregleda.

Akupunktura
 2.500 din

Akupunktura leči i isceljuje mnoge bolesti kod kojih savremena medicina nije uopšte u stanju i mogućnosti da postigne takve efekte. Svetska zdravstvena organizacija priznala je akupunkturu kao ravnopravnu medicinsku disciplinu i naučno je dokazana: eksperimentalno, klinički i laboratorijski.

Nameštanje Želuca
 1.500 din

Posle testova i dijagnoze, osteopata vrši manuelne manipolstivne tehnike u cilju balansiranja funkcionalnosti želuca i okolnih struktura. Upotrebiće adekvatne tehnike koje se dele na direktne, indirektne, induktivne i kombinovane.

Nameštanje Čukljeva
Po čuklju  800 din

Nameštanjem odnosno manipulacijom čuklja ispravljanje i vraćanje kosti u pravilan položaj tretmanom kiroptaktike i istezane fascije.

Nameštanje Devijacije Nosa
 1.500 din

U slučajevima kada je nosna kost pomerena, i ovom tehnikom se može vratiti ta kost u ležište.

Nameštanje Vilice
 1.500 din

Cilj ovog tretmana je ponovno poravnanje vilice čime se smanjuje napetost u zglobu i oslobađaju mišići oko njega, što dovodi do trenutnog olakšanja.

Nameštanje Atlasa
 3.000 din

Atlas je prvi vratni pršljen. On je najmanji, najtanji, i najlakši pršljen. Odstupanje od njegovog pravilnog položaja čest je uzrok mnogim zdravstvenim tegobama i javlja se kod gotovo 98% ljudi.

Usluga korekcije dioptrije
 2.000 din

Scalp akupunkturom možemo rešiti odnosno regulisati ili usporiti odnosno spreciti dalje sirenje dioptrije. Ranim otkrivanjem i korekcijom vida možete sebi olakšati funkcionisanje i snalaženje u prostoru.