Yumeiho Centar Novi Sad

Yumeiho Centar se bavi masažom, japanskom kiropraktikom i kineskom tradicionalnom medicinom.

Fokusirani smo na primenu masaže kao terapije a naši tretmani su posebno delotvorni kod ublažavanja i rešavanja problema nastalih modernim životom i radom, kao što su ukočenost, trnjenje i bolovi u leđima, ramenima i glavi uzrokovani dugotrajnim sedenjem.

Pored toga pružamo sve vrste masaža za relaksaciju kao i masaže koje se tiču estetike poput Anticelulit i Madero terapije.

Takođe, nudimo širok spektar rehabilitacionih metoda za postoperativna stanja, moždanih udara, multipleks sklerosis, transversal mealitis, para/tetra plegie, oštećenje centralnog i perifrnog nervnog sistema kao i povrede spinalne traume.

Dodatno možete probati zatezanje bora akupunkturnim čekićem gde možemo da utičemo na podmlađivanje osobe.

U Yumeiho centru možete da očekujete opuštanje i relaksaciju mišića, poboljšanje fizičkog i psihičkog blagostanja, oslobađanje bola i ukočenosti, beg od svakodnevnice.

Informacije

Lokacija

Tretmani i usluge se vrše na adresi:
Železnička 37, Novi Sad

Zakazivanje tretmana

Za proveru dostupnosti i rezervaciju termina pozovite broj telefona:
069 188 99 29

Informacije

Za dodatne informacije i konsultacije pozovite broj Yumeiho Centra Beograd:
063 831 22 45

Usluge

Saveti i preporuke

Kako biste mogli potpuno da se opustite prilikom tretmana i omogućite terapeutu da vam pomogne, savetujemo nošenje komotne odeće poput trenerke, pamučne majice i slične odeće koja omogućavaju slobodu pokreta. Izbegavajte nošenje nakita i šminke zbog masaže i dijagnostičkog pregleda. Molimo da ponesete peškir za potrebe masaže a preporučujemo da ponesete i papuče.

Masaže i tretmani tela

Relax Masaža
30 min  1.000 din
60 min  2.000 din

Relax masaža služi za opuštanje celog tela, relaksira misiće, opušta napetost.