Yumeiho Centar Knjaževac

Naša misija je rad na poboljšanju kvaliteta života ljudi kroz masažu.

Yumeiho masaža se pokazala kao izuzetno dobra terapija za osobe koje boluju od MS zbog čega smo u saradnji sa „Udruženjem za multipla sklerozu Knjaževac“ organizovali smo dolazak u Knjaževac.

Svakog drugog vikenda u mesecu u prostorijama udruženja pružimo vrhunsku uslugu masaže, kao i ostalih tretmana iz naše ponude, kako članovima udruženja tako i svima ostalima koji su zainteresovani.

Informacije

Lokacija

Tretmani i usluge se vrše na lokaciji Udruženja za multiplasklerozu Knjaževac, na adresi:
Karađorđeva 53, Knjaževac.

Zakazivanje tretmana

Za provere datuma naših dolazaka i rezervacije termina pozovite broj telefona:
069 190 95 59

Informacije

Za dodatne informacije i konsultacije pozovite broj Yumeiho Centra Beograd:
063 831 22 45

Cenovnik usluga

Masaže i tretmani tela

usluga_yumeiho
 2.500 din

Yumeiho je terapija nameštanja kostiju kuka. Ona je sklop kineske tradicionalne medicine, japanske kiropraktike, Do-in japanske masaže kao i Thai masaže.

usluga_kiropraktika
 2.500 din

Kiropraktika je mehanoprocedura i predstavlja ručno korigovanje položaja zglobova. Kiropraktika spada u manipulativne tehnike i priznate integrativne medicinske postupke.

usluga_Kinesio taping
 2.500 din

Kinesio taping, ili sportske trake, je tehnika koja zamenjuje mišiće usled povrede. Trake rade po principu elastičnosti i bukvalno zamenjuju vaše mišiće.

Specijalne usluge

usluga_dijagnostika
Besplatan  0 din

Dijagnostički pregled je besplatan, ali se zakazuje jer se vezuje za uslugu koja bude preporučena nakon pregleda.

akupunktura_1612140399881
30 min  2.500 din

Akupunktura leči i isceljuje mnoge bolesti kod kojih savremena medicina nije uopšte u stanju i mogućnosti da postigne takve efekte. Svetska zdravstvena organizacija priznala je akupunkturu kao ravnopravnu medicinsku disciplinu i naučno je dokazana: eksperimentalno, klinički i laboratorijski.

usluga_namestanje-zeluca2
 2.000 din

Posle testova i dijagnoze, osteopata vrši manuelne manipolstivne tehnike u cilju balansiranja funkcionalnosti želuca i okolnih struktura. Upotrebiće adekvatne tehnike koje se dele na direktne, indirektne, induktivne i kombinovane.

usluga_namestanje-cukljeva
Po čuklju  1.000 din

Nameštanjem odnosno manipulacijom čuklja ispravljanje i vraćanje kosti u pravilan položaj tretmanom kiroptaktike i istezane fascije.

usluga_namestanje-nosa
 3.500 din

U slučajevima kada je nosna kost pomerena, i ovom tehnikom se može vratiti ta kost u ležište.

usluga_namestanje-vilice
 2.000 din

Cilj ovog tretmana je ponovno poravnanje vilice čime se smanjuje napetost u zglobu i oslobađaju mišići oko njega, što dovodi do trenutnog olakšanja.

usluga_namestanje-atlasa
 3.500 din

Atlas je prvi vratni pršljen. On je najmanji, najtanji, i najlakši pršljen. Odstupanje od njegovog pravilnog položaja čest je uzrok mnogim zdravstvenim tegobama i javlja se kod gotovo 98% ljudi.

Usluga korekcije dioptrije
 2.500 din

Scalp akupunkturom možemo rešiti odnosno regulisati ili usporiti odnosno spreciti dalje sirenje dioptrije. Ranim otkrivanjem i korekcijom vida možete sebi olakšati funkcionisanje i snalaženje u prostoru.

Saveti i preporuke

Kako biste mogli potpuno da se opustite prilikom tretmana i omogućite terapeutu da vam pomogne, savetujemo nošenje komotne odeće poput trenerke, pamučne majice i slične odeće koja omogućavaju slobodu pokreta. Izbegavajte nošenje nakita i šminke zbog masaže i dijagnostičkog pregleda. Molimo da ponesete peškir za potrebe masaže a preporučujemo da ponesete i papuče.

Cenovnik usluga za članove UMS i osobe sa dijagnozom MS

Za ovakve klijente odobravamo popust u iznosu od 50% za sve usluge koje pružamo na lokaciji u Knjaževcu.